Congresul Fermierilor 2021, un eveniment pentru sustinerea agricultorilor din intreaga tara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fermieri din toate colturile tarii sunt asteptati astazi la Congresul Fermierilor 2021, eveniment in cadrul caruia agricultorii vor putea adresa principalele probleme cu care se confrunta, in fata decidentilor parlamentari si guvernamentali

Evenimentul este organizat de Asociatia Forta Fermierilor la ‘Auditorium Pallady’ din Bucuresti si sunt invitati, alaturi de fermieri, decidenti politici (parlamentari si guvernamentali), precum si fosti ministri ai Agriculturii din ultimii 30 de ani.

Pe perioada evenimentului, in holul central, va avea loc si o expozitie organizata de producatori autohtoni de legume si fructe.

Asociatia Forta Fermierilor, actionand sub sloganul “Agricultura in ofensiva”, este o organizatie profesionala din sectorul agroalimentar. Incepand din luna iulie 2021, asociatia include o Divizie de Consultanta pentru Fonduri Europene, structura prin care asigura membrilor organizatiei consultanta gratuita si sprijin in realizarea si depunerea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE