septembrie 17, 2021

Comisarul european Phil Hogan va reveni in Romania pe data de 20 septembrie. Care este principalul motiv al vizitei sale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, va reveni in Romania in data de 20 septembrie, a anuntat de curand seful MADR, Daniel Constantin.

Unul dintre principalele subiecte de discutie va fi fara indoiala modul in care fermierii romani vor putea beneficia chiar din acest an de despagubiri pentru culturile afectate de seceta.

„Comisarul european Phil Hogan va vizita pentru a doua oara Romania pe 20 septembrie. Exista tari pe care nu a apucat să le viziteze. Vine in Romania pentru ca are o relatie buna, sa spunem asa, cu tara noastra. Si vom putea atunci sa discutam cu dansul inclusiv despre despagubirile pentru seceta”, a declarat Daniel Constantin, in cadrul emisiunii „Vorbeste liber” de la TVR.

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, a mai vizitat tara noastra la inceputul acestui an, atunci cand a participat la o conferinta dedicata Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene.

Mai mult decat atat, oficialul european a purtat atunci si cateva discutii cu parlamentarii din Comisia de Agricultura si a vizitat si o ferma de crestere a porcilor din judetul Arges.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE