Combinații inedite pentru banala mămăligă. Cum a modificat Monsanto o mâncare tradițională

Facebook
Twitter

Într-o societate în care tinerii nu mai știu cum se obțin alimentele, Monsanto lansat „Festivalul Mămăligii”.

Banala mămăligă a fost reinventată, cu ajutorul unui chef recunoscut, Vasile Nicolae, care pornind de la rețeta tradițională, a venit în fața participanților cu cinci produse derivate, cum este mămăliga Nero di Sepia ,cu file de doradă, sau cea cu verdeață.

mamaliga 10

„Prin acest eveniment, am dorit să arătăm că succesul nostru depinde de colaborarea cu parteneri din mai multe domenii, inclusiv fermieri şi bucătari, pentru a înţelege obiceiurile de consum ale oamenilor”, spune Mihaela Vasile, specialist relaţii publice, Monsanto România.

mamaliga 12

La „Festivalul Mămăligii”, organizat de Monsanto, echipa Stiriagricole.ro a fost printre câștigătorii unuia din șorțurile puse în joc, participând activ la realizarea uneia dintre rețetele propuse.

mamaliga 6

Prin intermediul „Festivalului Mămăligii”, Monsanto a dorit să sublinieze că mămăliga reușită începe cu o sămânță de calitate.

mamaliga 14

Monsanto România comercializează 25 de hibrizi de porumb şi 11 hibrizi de rapiţă sub marca DEKALB®, adaptaţi solului românesc.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE