septembrie 20, 2021

CNADNR: Polei, ceață și burniță, în 10 județe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că în intervalul 15.12.2013 ora 20 –16.12.2013 ora 20 , în judeţele Mureş, Alba, Suceava, Neamț, Botoșani, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Bistrița Năsăud există riscul producerii fenomenului de polei.

De asemenea, în regiunile Banat, Muntenia și Dobrogea se poate forma polei, în zonele în care ceața este asociată cu burnița.

CNADNR SA recomandă tuturor participanţilor la trafic, și în special celor din zonele aflate sub incidența avertizărilor meteo, să respecte restricţiile de viteză, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere existente (ceață, burniță, depuneri de chiciură și polei), și să aibă vehiculele dotate adecvat (anvelope de iarnă si saculet cu material antiderapant).

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează utilizatorii rețelei naționale de autostrăzi și drumuri, că în zonele unde se poate forma polei pe carosabil, se va interveni cu material antiderapant și cu utilaje specifice.

Participanții la trafic se pot informa cu privire la starea reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360, sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE