Cine va fi prezent la editia de anul acesta a ,,Romanian Food & Agribusiness Conference 2017”

Facebook
Twitter

Evenimentul dedicat agriculturii, ,,Romanian Food & Agribusiness Conference 2017’’ va avea loc pe 23 noiembrie la Bucuresti. La acest eveniment se va discuta despre noi oportunitati, perspective si solutii pentru imbunatatirea agriculturii romanesti. In cadrul editiei de anul acesta au fost invitate si personalitati marcante din agricultura romaneasca si nu numai, noteaza Agerpres.  

Subiectele principale care vor fi dezvatute la eveniment sunt legate de strategia de dezvoltare a Romaniei pentru cresterea potentialului agricol al tarii in anul 2018, nivelul absorbtiei fondurilor europene prin programul PNDR 2014-2020, facilitati fiscale oferite cooperativelor agricole pentru a incuraja asociera dintre fermierii individuali si vor fi propuse strategii pentru cresterea productivitatii in agricultura.

De asemenea, la eveniment vor fi dezbatute si concepte de actualitate, precum ideea de ,,SMART agriculture’’, implementarea a noi strategii de marketing pentru ,,agribusiness’’, agricultura BIO si utilizarea energiei regenerabile in agricultura.

Eficientizarea costurilor in agricultura dar si aspectele fiscale/legislative sunt alte teme importante de pe agenda evenimentului, organizatorii insistand asupra notiunii de agriculura calitativa si eficienta in ceea ce priveste costurile de exploatare.

Personalitati din agricultura, prezente la eveniment

In cadrul ,, Romanian Food & Agribusiness Conference 2017’’ participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu personaje-cheie din agricultura romaneasca precum: Adrian Pintea, director general al APIA, Sorin Minea, presedinte Romalimenta, Laurentiu Baciu, presedinte LAPAR sau Dorin Cojocaru, presedinte, Asociatia Patronala Romana din Domeniul Laptelui.

Cui se adreseaza aceasta conferinta

,,Romanian Food & Agribusiness Conference 2017’’ se adreseaza in general asociatiilor si agentilor din domeniul agricol, producatorilor, procesatorilor, agricultorilor din sectorul vegetal sau zootehnic, investitorilor, furnizorilor de input-uri, echipamente si solutii pentru sectorul agricol dar si specialistilor din acest domeniu.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE