Ministrul Agriculturii se intalneste cu fermierii din Sibiu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministrul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, se va afla sambata, 18.11.2017, la Sibiu pentru a fi alaturi de caravana Campaniei nationale de informare si promovare “Alege oaia!”.

In cadrul acestui eveniment, Institutia Prefectului din Judetul Sibiu, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Telemea de Sibiu organizeaza o prezentare a produsului “Telemea de Sibiu”, incepand cu ora 10.00. Documentatia intocmita de Asociatia Producatorilor de Telemea de Sibiu va fi depusa in zilele urmatoare la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru obtinerea denumirii “Telemea de Sibiu” — Indicatie Geografica Protejata.

In continuare, la ora 11:30, ministrul se va alatura caravanei “Alege oaia!” din fata complexului comercial Shopping City Sibiu. Vizitatorii se vor putea delecta gratuit cu mancaruri traditionale din carne de oaie (tocanita de oaie la ceaun, pastrama de oaie) si vor putea, de asemenea, sa isi procure carne si produse din carne de oaie, branza, cascaval etc.

Caravana “Alege oaia!” isi asteapta vizitatorii sambata, 18 noiembrie, si duminica, 19 noiembrie, intre orele 11:30 – 17:00.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE