Cine va asigura interimatul conducerii APIA dupa plecarea lui Florin Faur

Facebook
Twitter

Florin Faur a decis saptamana trecuta sa renunte la functia de director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, din cauza unor probleme de sanatate. Informatia a fost confirmata, pentru StiriAgricole.ro, de biroul de presa al APIA.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anuntat in cadrul unei conferite de presa, luna trecuta, ca Florin Faur a fost spitalizat.

Cel care va asigura interimatul conducerii Agentiei de Plati pana la numirea unui nou director general este Nicolae Horumba, actualul director general adjunct al APIA.

Florin Marius Faur s-a mai aflat la conducerea APIA in perioada 2010 si 2012, fiind propus inca o data de catre Achim Irimescu, in decembrie 2015, sa il inlocuiasca pe Mihai Putintei. Ulterior, ministrul Agriculturii a revocat ordinul de numire pentru Florin Faur, din cauza unor neconformitati.

Florin Faur este absolvent al Facultatii de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului — USAMV Timisoara, institutie la care a obtinut o diploma de master, precum si titlul de doctor in agronomie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE