Cine este Daniela Giurca, noul secretar de stat in MADR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Premierul Dacian Ciolos a numit-o vineri pe Daniela Giurca in functia de secretar de stat in MADR, dupa ce cu o saptamana in urma a decis eliberarea din functie a Simonei Allice Man.

“Daniela Giurca a fost numita secretar de stat in Ministerul Agriculturii printr-o decizia semnata de premier si publicata vineri in Monitorul Oficial. Ea va răspunde de ambele agentii de plati — AFIR si APIA, dar si de sectorul de industrie alimentara si de cercetare”, a declarat Achim Irimescu, pentru Agerpres.

Daniela Giurca a fost intre anii 1990 – 2005 cercetător stiintific gr. II la Institutul de Economie Agrara din cadrul Institutului National de Cercetari Economice al Academiei Romane, iar in ultimii 15 ani a fost consultant pentru politici agricole si dezvoltare rurala in diverse proiecte nationale si internationale.

De asemenea, in perioada 2010-2011 Daniela Giurca a fost director general al directiei generale de politici agricole din cadrul MADR.

Totodata, din 2011, Daniela Giurca este si consultant in politici agricole si rurale in cadrul Fundatiei pentru o Societate Deschisa.

Organigrama actuala a Ministerului Agriculturii prevede trei secretari de stat, in prezent fiind ocupate doar doua posturi, unul de catre Daniel Botanoiu si celalalt de Daniela Giurca.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE