Chinezii vor fermă de Bălțate în România

Facebook
Twitter

Oamenii de afaceri din China nu sunt interesați doar să importe Bălțate Românești, ci și să investească în ferme de profil în România.

O delegație formată din oameni de afaceri chinezi, sosiți la București cu prilejul Forumului 16+1, organizat în cadrul INDAGRA 2014, au vizitat o fermă de bovine din România, au declarat surse din piață, pentru stiriagricole.ro. Aceștia sunt interesați să investească într-o fermă de creștere a bovinelor în țara noastră.

Contactat de stiriagricole.ro, vicepreședintele Asociației Crescătorilor de Bălțate Românești, Zoltan Haller, a precizat că va furniza mai multe informații cu privire la acest parteneriat, după semnarea contractului.

„Am avut un contact foarte interesant cu un nou partener din China, cu care vom demara discuții pentru un alt obiectiv”, ne-a declarat Zoltan Haller, care deține și o fermă de bovine din rasa Bălțată Românească în Brașov.

Până acum, parteneriatele încheiate anul trecut cu chinezii în ceea ce privește exportul de animale vii sau carne nu s-au materializat.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE