Cea mai mare expozitie dedicata animalelor de ferma are loc la Cluj-Napoca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cea mai mare expozitie dedicata animalelor de ferma, „Agra Expo Transilvania”, va avea loc in perioda 7-10 mai, la Cluj-Napoca, in cadrul acesteia vizitatorii avand ocazia sa gaseasca peste 2000 mp de spatiu destinat prezentarii de animale, precum si peste 600 mp alocati expozitiei de pasari. De asemenea, alti 150 mp vor fi dedicati unei expozitii de pasari si alte animale exotice.

Anul acesta organizatorii vor prezenta aproximativ 500 de exponate din categoria animalelor de ferma. De asemenea, cei care calca pragul expozitiei vor putea degusta si cumpara produse traditionale romanesti direct de la producatori.

In cadrul expozitiei vor fi organizate si ateliere de demonstratii ale mestesugarilor romanesti: Roata olarului – demonstratii de olarit – Ateliere de cusut, impletit in sfoara, razboi de tesut – Expozitie de ii si costume populare pentru copii – Atelier de pictura pe sticla si icoane.

Principalele sectiuni ale expozitiei „Agro Expo Transilvania” sunt: agricultura, zootehnie si medicina veterinara, industria de prelucrare a produselor agricole si zootehnice, tehnologii si ambalaje pentru produse alimentare, produse traditionale alimentare.

Programul expozitiei este 7 – 9 mai: 9.00-19.00 exterior / 10.00-18.00 interior si pe data de 10 mai: 9.00-17.00.

„Agra Expo Transilvania” se va desfasura in cadrul centrului expozitional Expo Transilvania, Cluj-Napoca, Str. Aurel Vlaicu.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE