Caravana PNDR 2020 continua: ministrul Constantin ajunge azi in judetul Cluj

Facebook
Twitter

In vederea promovarii Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala si inregistrarii de noi membri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va insoti caravana PNDR 2020 in judetul Cluj, in zilele de 23 si 24 iulie 2015.

Cu aceasta ocazie, vor fi sustinute patru conferinte de informare si prezentare a PNDR 2014 – 2020 si vor fi realizate sase vizite de lucru la proiecte finantate prin PNDR 2007 – 2013, care reprezinta exemple de buna practica pentru investitii. Astfel, ministrul Constantin va vizita Statiunea de Cercetare Dezvoltare Agricola Turda  si Liceul Agricol Turda, iar apoi va ajunge la Crama Turda.

In programul acestei zile este inclusa si o vizita la un proiect PNDR, respectiv „Proiect integrat privind realizarea, modernizarea si reabilitarea infrastructurii edilitare, culturale  si sociale in comuna Sandulesti, judetul Cluj”.

Prin intermediul caravanei PNDR 2020 se creeaza oportunitatea unui dialog direct cu beneficiarii fondurilor europene si cu oficialitatile, cu scopul de a intelege corect si concret mecanismul de accesare al fondurilor europene.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE