septembrie 24, 2021

Calendarul târgurilor apicole:Târgul Apicol Iași va avea loc în perioada 14-15 martie 2015

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

În perioada 14 – 15 martie 2015 (sâmbătă și duminică), la ERA Shopping Park (Păcurari) se va desfășura a VII-a ediţie a Târgului Apicol din Moldova, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.

Ajuns la cea de-a VII-a ediție, Târgul Apicol Iași s-a dovedit de fiecare dată un sprijin deosebit adus promovării produselor apicole şi apiculturii româneşti. În acest an, Târgul Apicol Iași va reuni peste 60 de apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara, dar și din străinătate, care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste comercializate direct de către producători, dar și utilaje și echipamente apicole.

Deschiderea oficială a Târgului Apicol Iași va avea loc sâmbătă, 14 martie, începând cu orele 09.00. Intrarea este liberă.

De asemenea, în cadrul Târgului Apicol Iași se va desfășura și o sesiune de comunicări pe teme de agricultură – domeniul apicultură. Manifestarea va avea loc duminică, 15 martie, începând cu orele 09.00, în Aula Complexului ERA Shopping Park și va reuni reprezentanți ai Camerei Agricole Județene Iași, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Iași, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Iași.

Vizitatorii vor fi așteptați cu surprize dulci de către organizatorii Târgului Apicol Iași.

Pentru alte detalii puteți contacta organizatorii – Sebastian Ciocan: 0740.998.084; ciocansebi@yahoo.com

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE