Calendarul targurilor apicole 2018: lista evenimentelor aducatoare de profit pentru apicultori

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

StiriAgricole.ro va prezinta calendarul targurilor apicole din 2018, pentru a sti din timp unde veti gasi cele mai bune produse apicole in 2018, dar si pentru ca apicultorii sa fie la curent cu evenimentele unde isi pot comercializa cu profit mierea si alte produse apicole, mai ales ca o buna parte din proiectele implementate cu fonduri europene nerambursabile destinate tinerilor fermieri au vizat achizitii de familii de albine si de stupi.

Iata primele targurilor apicole stabilite deja pentru 2018:

Targul Apicol Craiova (27-28 ianuarie 2018)

Stupina BIA va invita la editia a V-a a Targului Apicol Craiova care se va desfasura in perioada 27-28 ianuarie 2018, la Centrul Multifunctional Craiova. Vizitatorii vor gasi la Targul Apicol Craiova miere si produse apicole, cosmetice naturiste, dulciuri pentru toate gusturile. De asemenea, targul este un bun prilej pentru apicultori de a cumpara utilajele si echipamentele apicole de care au nevoie. La Targul Apicol Craiova vor fi prezenti producatori de profil din toate colturile tarii si din strainatate.

Targul Apicol Deva (3-4 februarie 2018)

Un alt eveniment asteptat cu interes este si Targul Apicol Deva, care se va desfasura in perioada 3-4 februarie 2018, editia a V-a, in parcarea Auchan-Mall. Pe langa produsele din miere si cosmeticele naturiste, cei care vor vizita targul vor putea achizitiona si echipamente apicole.

Targul Apicol Targu Jiu (10-11 februarie 2018)

Si apicultorii din Targu Jiu vor avea posibilitatea in acest inceput de an sa participe la cel mai important targ dedicat acestui domeniu. Targul Apicol Targu Jiu, ajuns la cea de-a V-a editie, va avea loc in perioada 10-11 februarie 2018, in Piata Prefecturii – centrul orasului.

Targul Apicol Targu Mures (24-25 februarie 2018)

Targul Apicol Targu Mures va avea loc in perioada 24-25 februarie 2018, in Parcarea Kaufland – zona Garii.

In atentia organizatorilor targurilor apicole: pentru o buna informare a publicului si promovarea eficienta a evenimentelor pe care le organizati, va rugam sa ne transmiteti calendarul targurilor apicole pe care le organizati in 2017 la adresa office@stiriagricole.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE