Bursa cerealelor prinde contur

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bursa Cerealelor prinde contur. Bursa Romana de Marfuri (BRM), în colaborare cu Ministerul Agriculturii (MADR) va emite cotații de referință pentru principalele tipuri de cereale.

„Cotațiile, calculate prin algoritmii bursieri dezvoltați în peste 20 de ani de experiență în piețele de mărfuri din România, sunt realizate în  parteneriat cu MADR (sistemul SIPPAA) și cu cele mai importante asociații din domeniu”, se arată într-un document remis de Bursa Romana de Marfuri.

Săptămâna aceasta, Bursa Romana de Marfuri va organiza conferința cu tema „Noul sistem național de cotații de referință pentru cereale (bursa cerealelor)” . Evenimentul se va bucura de participarea ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Vor mai lua cuvântul reprezentanți ai BRM și ai principalelor asociații din domeniul agriculturii in legatura cu bursa cerealelor.

Astfel, Bursa Romana de Marfuri vine în sprijinul jucătorilor din piața agricola, facilitând crearea unui mediu transparent, eficient și echitabil pentru agricultura românească.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE