„Bradul de zăpadă”, la Festivalul Brazilor de Crăciun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Philips România susţine proiectul derulat de organizaţia Salvaţi Copiii, intitulat Festivalul Brazilor de Crăciun, prin participarea cu o creaţie specială dedicată evenimentului caritabil din data de 5 decembrie 2014.

Bradul înscris în program de către compania Philips România, în parteneriat cu Glas Expert, poartă semnătura arhitecţilor studio-ului de creaţie MATIUS şi va fi licitat la Gală, cu scopul de a ajuta cei 2.500 de copii care fac parte din programele organizaţiei Salvaţi Copiii.

„Festivalul Brazilor de Crăciun reprezintă un prilej prin care putem arăta că prin lumină şi artă există posibilitatea de a oferi şansa unei vieţi mai bune pentru copiii fără acces la educaţie. Prin intermediul acestui brad creat cu sprijinul şi viziunea arhitecţilor MATIUS, valorificăm unul dintre cele mai importante elemente ale unei vieţi frumoase: lumina.”, afirmă Bogdan Balaci, Commercial Leader Philips Lighting SEE, Lighting CEE.

Înscris cu numele „Bradul de zăpadă”, bradul dedicat Festivalului Brazilor de Crăciun este o creaţie high tech realizată din sticlă, şi iluminată cu LED. Ideea care a stat la baza bradului este legată de acel ceva care aduce atmosfera de sărbătoare: zăpada. Când nu ninge, parcă nu-i iarnă, iar pentru a aduce zăpadă este necesară magia bradului care aduce iarna. Bradul care aduce zăpada este transparent, sub forma unui con din sticlă în care ninge. Piramida este decorată cu globuri şi iluminare LED în cant.

„Aripile din gheaţă ultraclară, tăiată de experţi cu Glas, ne-au purtat pe noi, echipa de tineri creatori MATIUS, printr-un iureş de emoţii, vârtejuri de fulgi şi troiene de lumină Philips, să vă încântăm cu acest colind despre SPERANŢA că putem ajuta: Se vede, pâlpâie, deci nu e moartă/ Se vinde, deci e Artă!/ Să vină Crăciunul!”, afirmă Marius Ichim, MATIUS.

„Bradul de zăpadă” a fost realizat de arhitecţii MATIUS, cu LED-uri oferite de Philips România şi cu sprijinul Glas Expert, cu scopul de a oferi o şansă la educaţie copiilor pentru care mersul la şcoală reprezintă acel cadou mult aşteptat pe care şi-ar dori să-l găsească sub bradul de Crăciun.

Iluminatul cu LED este cea mai profundă schimbare în industria iluminatului, având la bază o tehnologie eco-friendly: durată mai mare de viaţă, economie de energie, control asupra luminii.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE