Biso lansează Programul de modernizare a parcului de utilaje agricole 2013

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Biso România, unul dintre liderii industriei de utilaje agricole și service din România, lansează Programul de modernizare a parcului de utilaje agricole 2013.

Prin intermediul acestui program, fermierii români pot achiziționa echipamentele cele mai potrivite pentru activitatea lor, la prețuri accesibile și facilități de finanțare avantajoase, cu avans minim.

„Biso România este singurul furnizor de utilaje second-hand din țara noastră care, în plus față de comercializarea echipamentelor, le asigură fermierilor toată infrastructura și serviciile necesare exploatării la maxim a acestora, prin punctele de service Biso din Drajna, Roman, Buzău, Urziceni, Craiova, Roșiori de Vede, Giurgiu, Lumina și Timișoara”, a declarat Marian Martinescu, Sales Manager, Departamentul de Second-Hand, Biso România.

Programul poate fi o a alternativă la închirierea de utilaje agricole, avantajul principal pentru fermier fiind acela că va fi proprietarul unui utilaj performant, pe care îl va putea utiliza și la recolta următoare, fără noi costuri de închiriere.

Beneficiile Programului de modernizare a parcului de utilaje agricole 2013:

  1. Revizia completă a utilajelor, înainte de livrare, conform standardelor internaționale de calitate și siguranță;
  2. Finanțare pe o perioadă de maxim 3 ani, cu avans minim;
  3. Garanție;
  4. Intervenție service, atât în perioada de garanție, cât și post-garanție;
  5. Piese de schimb în regim de urgență;
  6. Transport, la cerere.

Biso România este filială a grupului austriac Biso Schrattenecker.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE