Bani de la stat pentru instalarea de panouri solare in gospodarii. Continua desfasurarea proiectului

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Incepe perioada de inscriere pentru instalatori, in cadrul Programului pentru instalarea de panouri solare pentru populatie, anunta AFM.

Scopul programului il reprezinta cresterea eficientei energetice, imbunatatirea calitatii aerului si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, prin utilizarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica necesara consumului propriu si livrarea surplusului in sistemul energetic national.

Citeste si: Criza fortei de munca in agricultura: salarii de 900 de euro, dar niciun doritor

“Inscrierea persoanelor fizice in cadrul programului se va realiza prin intermediul instalatorilor. Dupa aprobarea ghidului de finantare pentru anul acesta, vom anunta data de la care persoanele fizice se vor putea prezenta la instalatori in vederea inscrierii in program”, a declarat presedintele AFM, Lorand-Arpad Fulop.

Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, continutul dosarului de validare si alte informatii privind depunerea dosarului de validare se regasesc in Ghidul de finantare aprobat prin Ordinul nr. 1287/2018, cu modificarile si completarile ulterioare, disponibil pe site-ul www.afm.ro, la sectiunea Programe de finantare – Sisteme fotovoltaice.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE