Aplicatie prin care micii producatori isi pot vinde produsele direct catre client. Cum functioneaza?

Facebook
Twitter

Asociatia Crestem Romania anunta lansarea pe mobil a platformei Mall Taranesc, platforma care permite micilor producatori agricoli sa-si comercializeze produsele direct catre clienti, prin curier.

Scopul aplicatiei este acela de a facilita contactul intre micii producatori locali si famiile care locuiesc in zona urbana, in special in aceasta perioada de pandemie.

Pana la ora actuala, pe site s-au inscris peste 1.300 de mici producatori agricoli, care si-au pus deja la vanzare produsele agricole, spun creatorii aplicatiei.

„Platforma isi propune sa dezvolte un ecosistem in care micul gospodar sau micul antreprenor din mediul rural sa poata gasi solutii pentru a ajunge pe mesele clientilor. Dupa lansarea Hartii Gospodarilor, componenta care da o dimensiune geografica reala clara, site-ul Mall Taranesc vine sa completeze profilul gospodariei si sa genereze un mecanism de interactiune intre cei ce doresc sa vanda si cei ce doresc sa cumpere”, se precizeaza in comunicat.

Functionalitatile aplicatiei

Pe aceasta platforma, utilizatorii pot introduce informatii precum certificatele de producator, autorizatiile sanitar-veterinare, certificate eco/bio si alte documente prin care pot atesta calitatea produselor comercializate.

Mai mult, producatorii au posibilitatea de a chema direct din aplicatie curierul, pentru a prelua si livra produsele.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE