septembrie 20, 2021

APIA: termen limita 15 iunie pentru banii europeni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste ca data de 15 iunie, inclusiv, este ultima zi de depunere a Cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, aferenta Masurii 15 „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, SubMasura 15.1 „Plati pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR 2014 – 2020.

Toate documentele necesare accesarii schemei de ajutor de stat sunt publicate pe site-ul institutiei: www.apia.org.ro.

Depunerea Cererii de Sprijin se realizeaza pe suport de hartie la Centrele Judetene sau al Municipiului Bucuresti al APIA. Aceasta va fi însotita de avizul Garzii Forestiere si de documentele specificate în Ghidul solicitantului.

Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa îndeplineasca conditiile de eligibilitate si criteriile specifice prevazute în schema de ajutor de stat si detaliate în Ghidul Solicitantului.

Alocarea financiara pentru sesiunea 01/2017 este de 117.803.922 euro.

Selectia Cererilor de sprijin în cadrul sesiunii se efectueaza conform prevederilor Regulamentului de organizare si functionare al procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr.362/2016, publicat pe site-ul APIA.

Anuntarea rezultatelor selectiei se va face prin notificarea beneficiarilor de catre Centrele Judetene APIA ca urmare a publicarii pe site a Raportului de selectie preliminar aprobat de catre directorul general al DGDR – AM PNDR.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE