septembrie 27, 2022

APIA si AFIR informeaza gratuit fermierii despre oportunitatile de finantare din PNDR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale vor informa in mod gratuit fermierii despre oportunitatile de finantare cu fonduri europene din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020.

Una dintre conferintele dedicate acestui subiect va avea loc la Timisoara, duminica, 28 februarie, incepând cu ora 10:00, sala CEDO, din cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Conferinta va fi sustinuta de reprezentanti ai Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest din Timisoara, specialisti din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, in calitate de lectori, si de reprezentantii institutiilor financiare care si-au manifestat interesul de a sprijini potentialii beneficiari in accesarea fondurilor publice nerambursabile si care vor raspunde punctual la eventualele intrebari.

AFIR va prezenta Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, mai ales submasurile 4.1 – Investitii in exploatatii agricole, 4.1a – Investitii in exploatatii pomicole, submasura 6.1 – Instalarea tinerilor fermieri, 6.2 – Sprijin pentru infiintarea activitatilor neagricole in zonele rurale, 6.3 – Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici.

Pe de alta parte, APIA va prezenta fermierilor cele mai noi informatii despre Campania de primire a cererilor unice 2017. Totodata, se vor prezenta si produse bancare specifice companiilor care acceseaza fonduri europene.

Participarea este gratuita pe baza invitatiei, pe care o gasiti pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii.

Va invitam sa confirmati participarea dumneavoastra prin e-mail: cpop@cciat.ro, tel: 0372.185.246, fax 0256.706.211. Termen de inscriere: 26.02.2017.

Fermierii romani au posibilitatea sa acceseze fonduri europene nerambursabile prin intermediul Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, care dispune de a alocare totala de 9,5 miliarde de euro. Primul pas prin care puteti accesa fonduri europene pentru agricultura este sa consultati ghidului solicitantului pentru masurile de investitii din cadrul PNDR.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE