APIA, noutati despre cererile de plata pentru subventia 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

APIA informeaza ca, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2021, au fost inregistrate un numar de 395.027 cereri, pentru o suprafata de 2.232.129 ha.

In conformitate cu prevederile OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plata pentru anul 2021, Campania se va incheia la data de 17 mai 2021.

Completarea Cererilor unice de plata se realizeaza pe site-ul APIA, iar documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata sau la modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificatul de inregistrare la ONRC/certificatul de inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, catre Centrele judetene/locale APIA si al Municipiului Bucuresti de care apartin fermierii.

Reamintim ca se va completa o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca se utilizeaza suprafete de teren in diferite localitati sau judete.

Ca in fiecare an APIA este alaturi de fermieri pe tot parcursul Campaniei si acorda tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene si de la bugetul de stat.

Informatiile detaliate pentru accesarea fiecarei scheme de plata/masuri de sprijin, inclusiv hartile si listele cu UAT eligibile pentru masurile de dezvoltare rurala, dar si ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA si pe site-ul Agentiei: www.apia.org.ro .

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE