SEMINTE INGRASAMINTE TURBA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Grupul de firme Klastorf sunt companii private cu sediul in Arad, infintate incepand cu anul 1996, avand capital integral romanesc, asigurand produse si servicii de consultanta tehnica in domeniul horticol.

Echipa noastra, caracterizata de un grad inalt de seriozitate si creativitate, cu o traditie de mai mult de 15 ani in domeniu, va pune la dispozitie produse si servicii de calitate.

Pentru produsele comercializate suntem importatori directi si reprezentanti pentru Romania. Aceste produse sunt mai intai selectate pentru conditiile pedoclimatice din Romania, apoi testate la noi si numai dupa aceea sunt comercializate catre dumneavoastra.

Colaborarea cu firme de prestigiu din lume ca: Monsanto, Takii, Teku, Italpollina, Klasmann, Biobest, Mikado-Kyowa, Cora, Esasem, Memon, Agri, a permis posibilitatea cunoasterii celor mai performante tehnologii si produse. Specialistii nostri au lucrat la introducerea in Romania a produselor si tehnologiilor de varf in domeniul legumiculturii, viticulturii si pomiculturii.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE