Puieti de nuc canadian altoit

Facebook
Twitter

Vindem puieti de nuc canadian altoit, intensiv Chandler (mama) + Franquette (polenizator), plantare intensiva 8 x 5 metri, nuca mare, inaltime aprox 6m.

Soiul de nuc Chandler este soiul de baza al tuturor soiurilor inclusiv cele franceze.

Soiul de nuc canadian altoit poate produce chiar din primul an dar nu este recomandat sa se lase fructele (fiind prea mic ca sa poata duce si fructele).

In perioada 29 octombrie-2 noiembrie suntem la stand in cadrul targului INDAGRA 2015.

Pentru cei care doresc cantitati peste 100 bucati de puieti de nuc canadian altoit este nevoie de contract si achitarea unui avans de 5-10%.

Plata se face cu factura, chitanta, contract. Puietii de nuc canadian altoit au certificat fitosanitar, etichete, certificat de calitate si conformitate, si toate actele necesare inregistrarii catre apia.

O livada de nuc canadian profitabila 100% este aceea in care nu intra omul pe jos ci este mecanizata 100 % sau macar manual dar fara pericolul inaltimii, v-ati pus problema scuturarii nucilor inalti? acesta este cel mai pitic nuc de pe planeta cca.6metri

Soiul de nuc Chandler ajunge la o productie de 4-5 tone /ha pana la 7 tone irigat in anul 7 dar produce si pana atunci , mai putin.

Cei ce doresc sunt invitati sa vada in direct productivitatea si caracteristicile soiului de nuc Chandler.

In toamna 2014 am infiintat livada proprie de 10ha, din soiul de nuc Chandler, intr-o bastiera, acesta urmand sa o extindem pana la 56 de ha in anii urmatori

Nu ezitati sa ma contactati pentru intrebari legate de infiintare plantatie de nuci!

Pretul nu include tva

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE