POSDRU. Proiect pentru muncitorii necalificați

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

„Calificat – cheia dezvoltării profesionale”

Asociația pentru dezvoltare și promovare socio-economică CATALACTICA în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltare integrată din Slatina și Asociația pentru promovare incluzivă INTEGRAT din București au lansat proiectuliâ strategic “CALIFICAT – Calificarea angajaților necalificați prin furnizarea programelor de formare profesională continuă adecvate regiunilor SV Oltenia si București Ilfov”, POSDRU/164/2.3/S/141788.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea nivelului de calificare și recalificare pentru 840 de angajați necalificați din domeniile construcțiilor, confecțiilor și alimentar din regiunile SV Oltenia si Bucuresti-Ilfov, contribuind la facilitarea/îmbunătățirea accesului și participării la programe de formare profesională continuă (FPC).

Programele de Formare Profesională se vor desfășura în județele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Ilfov și în toate sectoarele municipiului București, pentru următoarele meserii: lucrător finisor în construcții, lucrător în structuri pentru construcții, operator confecționer industrial, lucrător în tricotaje-confecții, brutar, lucrător în morărit și panificație.
Toate cursurile de calificare sunt de nivelul 1, cu o durată de 360 ore.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați: ADPSE CATALACTICA, Str. Simetriei, Nr. 18A, sector 2, Bucuresti, telefon: 021/ 2401410, fax: 0314381006, e-mail: calificat141788@gmail.com.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE