Pepiniera puieti Nuci Altoiti pentru livezi intensive fonduri EU

Facebook
Twitter

S.C. Mondobal vinde cu toate actele necesare si obligatorii prin lege: Nuci altoiti certificati categoria biologic, certificat de calitate, pasaport fitosanitar si factura/bon fiscal nuci altoiti din soiuri certificate internationale pretabile pentru plantatii pe fonduri europene: Chandler, Franquette, Fernor, Fernette.
Livrarea se poate face in toata tara prin Fan Courier cu plata ramburs sau prin ridicare personala de la depozitul nostru din Craiova.

Detalii complete, fisa tehnologica si video gasiti vizitand site-ul nostru www.PlantatieDeNuci.ro sau apeland numarul de telefon aferent acestui anunt. Oferim consultanta gratuita si reduceri la cantitati mari.
De ce sa plantam nuci romanesti? De ce sunt asa cautate pentru export nucile din soiule internationale? De unde cumpar nuci altoiti? Care pepiniera de nuci altoiti are material saditor cu prindere maxima? De ce pot planta la o distanta mai mica soiurile Chandler si Franquette? Care este densitatea corecta de plantare a livezii de nuci altoiti? Acestea sunt o parte din intrebarile la care vom incerca sa raspundem pe site-ul nostru: www.NuciAltoiti.ro
Se pot inchetia contracte

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE