mranita

Mranita maturata 3,4 ani din ferma proprie Bucuresti si inprejurimi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ferma, vindem pamant pentru sere de legume , fertilizant natural, mranita , pamant pentru flori ,pamant de padure, humus, ingrasamant pentru legume ecologice 100% natural obtinut prin fermentare si degradare naturala minim 3 ani, ambalat la saci . Pret 10 lei/ sac 70 L. Oferim transport in Bucureti, Ilfov si imprejuri

Mraniţa este un îngrăşământ organic rezultat din gunoiul de grajd ca urmare a unui proces înaintat de fermentare. Are aspect pământos şi grăunţos şi reprezintă 25 % din masa iniţială a gunoiului de grajd. Mraniţa se utilizează cu precădere în legumicultură precum şi la plantele decorative pentru realizarea amestecurilor nutritive, acoperirea seminţelor în răsadniţe. Mraniţa se poate aplica şi la culturi în vegetaţie mai eficientă fiind aplicarea la cuib odată cu semănatul sau plantatul răsadurilor.

Mraniţa se poate aplica singură sau în amestec cu îngrăşăminte chimice (P, K) la cartof, tomate, varză, castraveţi, dovlecei, gazon,plante ornamentale ,precum şi în gropile de plantare a pomilor fructiferi şi viţei de vie.

Se recomandă păstrarea în grămezi acoperite cu un strat de pământ pentru a preveni uscarea, spălarea de către ploi şi pierderea de elemente nutritive.

Cresterea si dezvoltarea plantelor horticole depinde de calitatea proprietatiilor chimice si fizice ale solului, cat si de cantitatea de elemente nutritive aflate in solul de cultura in stare asimilabila.

Majoritatea plantelor ornamentale cresc si se dezvolta bine in solurile luto-ni

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE