Meniu

Finantari nerambursabile IMM – schema de ajutor de minimis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Consultanta Finantari Nerambursabile IMM – Schema de Ajutor de Minimis:

* Pentru elaborarea documentatiei de finantare destinate accesarii finantarii prin Schema de Ajutor de Minimis pentru IMM, SC Consult Investment va ofera servicii complete de consultanta.
*Serviciile prestate de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr- un raport optim calitate- pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate.

Schema de Ajutor de Minimis pentru IMM cuprinde acordarea de fonduri nerambursabile, in cuantum de 100% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate pentru finantare.
Valoarea finantarii se incadreaza intr- un plafon maxim de 200. 000 euro, echivalent in lei, respectiv 100. 000 euro in cazul firmelor care au activitate in domeniul transportului rutier.

* Referitor la proiectele de finantare pentru IMM- uri, consultantii SC Consult Investment va vor fi alaturi pe intreg procesul de derulare a proiectului, de la conceptie, la planificare respectiv implementare, prin oferirea unui pachet complet de servicii care include intocmirea completa a dosarului necesar obtinerii fondurilor nerambursabile.

Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national, asteptam sa ne contactati la: 0770859725, 0727447022. Email: office@consultinvestment.ro

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.