Finantari nerambursabile IMM – schema de ajutor de minimis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Consultanta Finantari Nerambursabile IMM – Schema de Ajutor de Minimis:

* Pentru elaborarea documentatiei de finantare destinate accesarii finantarii prin Schema de Ajutor de Minimis pentru IMM, SC Consult Investment va ofera servicii complete de consultanta.
*Serviciile prestate de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr- un raport optim calitate- pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate.

Schema de Ajutor de Minimis pentru IMM cuprinde acordarea de fonduri nerambursabile, in cuantum de 100% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate pentru finantare.
Valoarea finantarii se incadreaza intr- un plafon maxim de 200. 000 euro, echivalent in lei, respectiv 100. 000 euro in cazul firmelor care au activitate in domeniul transportului rutier.

* Referitor la proiectele de finantare pentru IMM- uri, consultantii SC Consult Investment va vor fi alaturi pe intreg procesul de derulare a proiectului, de la conceptie, la planificare respectiv implementare, prin oferirea unui pachet complet de servicii care include intocmirea completa a dosarului necesar obtinerii fondurilor nerambursabile.

Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national, asteptam sa ne contactati la: 0770859725, 0727447022. Email: office@consultinvestment.ro

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE