Biostimulator FoliQ® AscoVigor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

FoliQ® AscoVigor are o formulă unică de componenți naturali incluzând hormoni de creștere naturali – auxine, gibereline, citokinine, betanine, vitamine – și acizi organici, este îmbogațit în microelemente cum sunt: borul, manganul, zincul, fierul și magneziul.
Astfel,Biostimulator Ascovigor, îngrășământul are o influență pozitivă în dezvoltarea, creșterea și a altor procese biologice din viata plantei. Reglează procesele de înflorire, polenizare, si dezvoltarea mugurilor. Folosirea acestuia accelerează diviziunea celulară, crește mărimea fructelor, cantitatea și calitatea producției.
FoliQ® AscoVigor este recomandat pentru stimularea creșterii rădăcinilor, accelerarea acumulării substanțelor de rezervă în plantă, îmbunătățirea rezistenței plantelor la stres și o regenerare rapidă după pagubele produse de îngheț, agenți patogeni, dăunatori și alți factori nefavorabili.
În plus extractele din alge marine, sporesc eficiența pesticidelor, și îmbunătățesc rezistența plantelor la diferite boli.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE