septembrie 28, 2021

samanta lucerna de vanzare

Anuntul MADR privind sprijinul cuplat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza fermierii cu privire la intentia de a transfera fonduri intre masurile de sprijin cuplat, aferente anului de cerere 2018, potrivit unui anunt MADR.

„Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza fermierii cu privire la intentia de a transfera fonduri intre masurile de sprijin cuplat, aferente anului de cerere 2018, in temeiul art. 25 alin 4 din OUG nr. 3/2015 pentru aprobarea schemelor de plati care se aplica in agricultura in perioada 2015 – 2020 si pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 36/1991 privind societatile agricole si alte forme de asociere in agricultura, cu modificarile si completarile ulterioare”, se noteaza in comunicare.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, maine, 01 martie, demareaza Campania de primire a Cererilor unice de plata pentru anul 2018.

Cererile unice de plata se vor depune in perioada 01 martie – 15 mai a.c. la Centrele judetene/locale APIA si la Centrul Municipiului Bucuresti.

Completarea declaratiei de suprafata se realizeaza electronic, folosind aplicatia IPA-Online la adresa: http://lpis.apia.org.ro/. Finalizarea si inchiderea cererii unice de plata in IPA-Online se face in prezenta functionarului APIA responsabil cu primirea cererii unice de plata, dupa verificarea acesteia si a mesajelor din controlul parcelelor digitizate si corectarea eventualelor probleme semnalate de catre sistemul informatic.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE