INDAGRA 2017

Anuntul APIA pentru toti fermierii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca va participa, in perioada 25 – 29 octombrie 2017, la cea de-a XXII-a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2017 (platforma 12, Stand 12).

Agentia va prezenta celor interesati materiale de informare cu privire la schemele/masurile de plata pe care le gestioneaza din fonduri europene si respectiv de la bugetul national.

Totodata, mentionam ca joi, 26 octombrie 2017, APIA va sustine prezentarea „Platile pe suprafata din masurile 8.1 si 15.1 din PNDR” in cadrul conferintei organizate de Autoritatea de Management PNDR. Evenimentul se va desfasura in sala Eminescu, incepand cu ora 10:30.

Targului international INDAGRA este cel mai mare si important eveniment agricol din Romania fiind organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Recent, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a informat ca suma totala autorizata la plata, reprezentand avans aferent Campaniei 2017, este de 590,24 milioane euro pentru un numar de 594.393 fermieri care au depus Cerere unica de plata.

Precizam ca 416,92 milioane euro s-au platit din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), iar diferenta de 173,32 milioane euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si cofinantare de la Bugetul National.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE