Anuntul APIA pentru fermierii care depun cereri de plata

Facebook
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) atrage atentia potentialilor beneficiari ca TERMENUL LIMITA DE DEPUNERE A CERERILOR UNICE DE PLATA, IN CADRUL CAMPANIEI 2018, este data de 15 MAI a.c., inclusiv, conform Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2017 privind stabilirea modalitatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura, la nivelul MADR si al APIA.

La Centrele judetene/locale APIA si al Municipiului Bucuresti, pana la acest moment au fost depuse un numar de 775.749 Cereri Unice de Plata, pentru o suprafata de 6.536.635,90 hectare.

FERMIERII DEPUN O SINGURA CERERE UNICA DE PLATA, CHIAR DACA DETIN SUPRAFETE DE TEREN IN LOCALITATI SAU JUDETE DIFERITE!
Reamintim ca pentru suprafate mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele judetene APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE