Anunt APIA pentru toti fermierii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca a obtinut certificarea internationala pentru standardul de securitate ISO 27001:2013, aplicabila sistemului de management al securitatii informatiilor.

Atestata de Bureau Veritas Certification Holding SAS din Marea Britanie, aceasta certificare garanteaza faptul ca sistemul de management al securitatii informatiei din cadrul institutiei este in concordanta cu cerintele standardelor de management ale standardului de securitate ISO 27001:2013.

Cerinta privind implementarea standardului de securitate ISO 27001:2013 este prevazuta in Regulamentul delegat (UE) nr. 907/2014 al Comisiei Europene, Anexa I, potrivit careia securitatea sistemelor informatice ale agentiilor de plati responsabile de gestionarea si controlul unor cheltuieli anuale care depasesc 400 de milioane euro trebuie certificata conform International Standards Organisation 27001: Information Security management systems – Requirements (ISO) [Cerinte privind sistemele de management al securitatii informatiilor (ISO)] incepand cu 16 octombrie 2016.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 1/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, APIA functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) si gestioneaza scheme si masuri de sprijin acordate fermierilor, finantate din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR) si din buget national.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE