Anul Porților Deschise la VINVEST 2014

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

VINVEST, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș si Asociația Degustătorilor Autorizați din România vă invită să participați la cea de-a 11-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST în perioada 11-13 aprilie 2014, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, VINVEST 2014 își propune ca, anul acesta, pe parcursul întregii perioade a Salonului, să organizeze o serie de evenimente, reunite sub genericul „Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale”. Prin urmare, în data de 12 aprilie 2014, sub egida Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara reprezentat de consulul onorific Jose Miguel Vińals Arińo, va avea loc Ziua Vinului, Gastronomiei și Culturii Spaniole.

Lansările de noi mărci de vinuri, show-urile gastronomice susținute de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din România, precum și demonstrațiile de asociere a vinului cu mâncarea prezentate de Organizația Somelierilor din România vor constituipunctele de atracție ale VINVEST 2014.

„Am avut un an viticol 2013 binecuvântat de Dumnezeu cu licoare bahică ce a umplut pivnițele! A fi prezent la VINVEST 2014 în calitate de expozant înseamnă a exista pe piața din vestul țării, a împărtăși celor din alte domenii de activitate arta de a produce și de a degusta vinul, a fi în slujba lui. Organizarea Zilelor Vinului, Gastronomiei şi Culturii Internaţionale va atrage un număr semnificativ de vizitatori, o creştere a vânzărilor, promovarea evenimentului realizându-se şi prin intermediul consulatelor partenere”, spune Lucia Pîrvu, expert degustător, organizator VINVEST.

Partenerii principali ai VINVEST 2014 sunt Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Autoritatea Națională pentru Turism și Primăria Municipiului Timișoara.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE