ANAF ramburseaza TVA in valoare de peste un miliard de lei in septembrie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza, in luna septembrie 2017, TVA in valoare de 1005,56 milioane de lei, potrivit Mediafax.

Suma include, in ordinea vechimii, toate deconturile de TVA solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date pana la 23 iulie, cu exceptia deconturilor aferente operatiunilor de import, care au fost solutionate pana la data selectiei.

Astfel, deconturile cu compensare si restituire se ridica la 824,74 milioane de lei, din care 30,85 milioane de lei se compenseaza si 793,89 milioane de lei se restituie. De asemenea, deconturile cu compensare integrala sunt in cuantum de 130,09 milioane de lei, conform unui comunicat al Fiscului.

Deconturile cu compensare partiala totalizeaza 50,73 milioane de lei, iar in cazul compensarilor totale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare.

Pentru sumele de restituit, care totalizeaza 793,89 milioane de lei, plata efectiva a fost programata in doua transe: Transa I – 334,59 milioane de lei si Transa II – 459,30 milioane de lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE