ANAF ramburseaza TVA in valoare de peste 934 de milioane de lei

Facebook
Twitter

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza, in luna iulie, TVA in valoare de 934,28 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Agentiei.

Potrivit sursei citate, in cadrul sumei sunt incluse toate deconturile de TVA solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date pana la 25 mai 2017, cu exceptia deconturilor aferente operatiunilor de import, care au fost solutionate pana la data selectiei.

„Astfel, deconturile cu compensare si restituire se ridica la 815,17 milioane de lei, din care 33,98 milioane de lei se compenseaza si 781,19 milioane de lei se restituie. De asemenea, deconturile cu compensare integrala au un cuantum total de 77,33 milioane de lei”, conform ANAF.

In ceea ce priveste compensarea totala sau partiala se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 781,19 milioane lei, plata efectiva a fost programata in doua transe: Transa I — 274,2 milioane de lei si Transa II — 506,99 milioane de lei, mai spune Agentia.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE