„AgriPlanta-RomAgroTec”: 11.200 de persoane au vizitat expozitia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

„AgriPlanta-RomAgroTec” si-a inchis portile duminica, 7 iunie 2015. Cea de-a 5-a editie a expozitiei in camp a reunit, sub motto-ul „Totul de la samanta la recolta”, cei mai importanti producatori si importatori de input-uri pentru agricultura.

Astfel, vizitatorii au putut afla informatii la zi despre masini si utilaje agricole, seminte, sere si silozuri etc.

Cea de-a 5-a editie a expozitiei in camp „AgriPlanta-RomAgroTec” a fost o editie de succes pentru fermieri, expozanti, dar si pentru organizatori, cifrele confirmand acest lucru. Numarul vizitatorilor a fost de 11.200 de persoane, in crestere cu 17% fata de editia 2014. La „AgriPlanta-RomAgroTec” au fost prezenti 200 de expozanti si co-expozanti din 15 tari: Romania, Grecia, Ungaria, Germania, Austria, Finlanda, Italia, Bulgaria, Spania, Franta, Danemarca, Polonia, Cehia, Lituania si Turcia, pe cei 86.000 mp, cat a fost spatiul expozitional brut. Peste 300 de fermieri au avut ocazia sa conduca un tractor in zona de demonstratii „Tractor si Tractorist”.

Ceremonia de Deschidere Oficiala a celei de-a 5-a editii a expozitiei in camp „AgriPlanta-RomAgroTec” a avut loc in prezenta reprezentantilor presei locale si centrale, dar si a unor oficialitati, atat din tara, cat si din strainatate, printre care amintim Daniel Botanoiu si Simona Man, secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, deputatul Mario Ernest Caloianu, Laurentiu Baciu, presedinte Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Monika Puiu, presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Masini Agricole din Romania si Bernd Koch, managing director al DLG International GmbH.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE