AGRARIA 2016 a inceput! Vezi ce surprize te asteapta la targ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agraria 2016 si-a deschis portile astazi, 21 aprilie 2016, la ora 10.00, reunind peste 300 de expozanti si co-expozanti din 16 tari.

Definita ca „Locul de intalnire al fermierilor informati”, cea de-a 22-a editie a expozitiei isi propune sa fie si in acest an cea mai importanta platforma de comunicare dintre fermieri si furnizori de input-uri pentru agricultura din zona Transilvaniei.

Iata cateva din cifrele acestei editii:

  • aproximativ 300 de expozanti si co-expozanti
  • expozanti din 16 tari: Romania, Ungaria, Austria, Germania, Finlanda, Italia, Bulgaria, Spania, Franta, Danemarca, Polonia, Cehia, Olanda,, Slovacia, Serbia si Turcia
  • peste 10 hectare spatiu expozitional

Zilnic, in perioada 21-24 aprilie 2016, fermierii au posibilitatea sa participe la demonstratiile cu masini agricole.

In Zona Demo „Tractor si Tractorist” au posibilitatea sa conduca un tractor printre obstacole. Tractoarele sunt puse la dispozitie in acest an de Kubota prin Agri Alianta, Deutz-Fahr prin NHR AgroPartners, Massey Ferguson prin General Leasing, John Deere prin IPSO Agricultura si CASE prin Titan Machinery.

In Zona Demo „Tehnici moderne pentru Protectia Plantelor” vor putea asista la demonstratiile comentate cu masini de erbicidat prezentate de companiile Mewi, Tehnofavorit si Agrifac. O alta demonstratie interesanta pentru testarea masinilor de erbicidat va avea loc in standul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE