Fermierii sunt asteptati la cel mai important targ agricol din regiunea nord-est: AGRALIM 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate fermierilor va fi organizat perioada 20 – 23 septembrie. Mai exact, este vorba despre Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnica agrară și demonstrații din Estul țării, care va fi organizat în perioada 20 – 23 septembrie.

AGRALIM 2017 este un eveniment organizat de catre Compania Abplus events in parteneriat cu cele mai importante instituții și asociații agricole din România și Republica Moldova. Targul își va deschide porțile în perioada 20-23 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E583.

Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o ediție aniversară a celui mai apreciat târg agricol din Moldova. Peste 150 de companii și-au anunțat deja prezența la eveniment.

Repere importante ale evenimentului

AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți.

Anul acesta AGRALIM va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

AGRALIM_0

Repere importante din programul de evenimente: joi, 20 septembrie 14.00 – 16.00 – Forumul Agricol “Rolul Regiunii de NE în dinamica agricolă a Romaniei”, vineri, 21 septembrie 10.00 – 18.00 – Întâlnirea crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord – Est, urmată de vizită la fermele de elita din județ, sâmbătă, 22 septembrie 10.30 – 18.00 – Conferința “Accesul și procesatorilor agricoli la piață”.

Expozitie de animale de rasa

Nu vor lipsi deja tradiționalele prezentări și demonstrații cu utilaje agricole, vizitarea platformei, drive test de manevrare a tractoarelor, academia mecanizatorilor și o memorabilă petrecere câmpenească.

Holstein Ro și Angus Ro parteneri în organizarea Expoziției de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie”.

Simultan cu Târgul AGRALIM se va desfășura Expoziția de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie” care va reuni cele mai reușite exemplare de animale de rasă – bovine de carne rasele Aberdeen Angus, Salers, Aubrac, Red Angus, Galloway, Highland, Sura de stepa, Limousine, Charolaise, Baltata Romaneasca, bovine de lapte rasa Holstein, ovine și caprine rasele Ile de France, Karakul, Tigaie, Turcana, Suffolk Englezesc, Merinos, Texel, Sannen, Boier.

Zilnic, vor fi organizate prezentări de animale în ringul special amenajat de organizator. Duminică va fi organizată parada animalelor de rasă și premierea celor mai frumoase exemplare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE