AFIR a publicat rapoartele de selectie pentru masura 6.1 – Instalare tineri fermieri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat de curand, pe propriul site, rapoartele de selectie aferente masurilor 4.1 – Exploatatii agricole, 4.1a – Pomicultura si 6.1 – Instalarea tinerilor fermieri.

Mai exact, pe site-ul AFIR au fost publicate rapoartele de selectie pentru cele trei masuri mai sus amintite, din etapa lunara 2, prima sesiune din 2016.

Totodata, cei interesati pot gasi pe site-ul AFIR si rapoartele de selectie si contestatie pentru prima etapa, zona normala, precum si cea montana.

De asemenea, AFIR a publicat de curand si raportul de selectie aferent submasurii 7.2 „Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica”, infrastructura rutiera, etapa lunara 1, sesiunea 1 din 2016.

Peste 615 milioane de euro au fost atrase de fermierii romani in acest an, in cadrul proiectelor cu fonduri europene, finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020.

Fermierii romani au posibilitatea sa acceseze fonduri europene nerambursabile prin intermediul Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, care dispune de a alocare totala de 9,5 miliarde de euro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE