septembrie 28, 2021

Adrian Sambotin – noul director COMERCIAL NATIONAL al ADAMA Romania

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ca urmare a schimbarilor din managementul Adama Agricultural Solutions, Gabriela Vila conduce operatiunile din Romania si Moldova din rolul de Director General iar Adrian Sambotin preia responsabilitatile comerciale.

Adrian Sambotin si-a asumat rolul de Director Comercial National incepand cu 5 martie 2021, dupa ce a ocupat in trecut pozitia de Director Comercial Regional Vest si Centru. Cu o cariera de 14 ani petrecuti in zona comerciala si de marketing in cadrul unor companii importante din piata, Adrian vine cu experienta ultimilor 4 ani petrecuti in cadrul companiei unde a avut o contributie esentiala la dezvoltarea business-ului si adoptarea rapida al noului portofoliu de produse Adama.

‘’Am acceptat aceasta provocare profesionala cu entuziasm si cu certitudinea ca voi putea sa conduc departamentul comercial ADAMA Romania spre un nou nivel de performanta. Ma bazez pe o echipa foarte buna, pe relatiile comerciale excelente cu partenerii nostri si avand in vedere serviciile foarte bune oferite de compania noastra, privesc cu optimism spre implementarea strategiilor de imbunatatire al portofoliului de produse, de crestere a cotei de piata si al parteneriatului cu distribuitorii si fermierii ’’, a declarat Adrian

Experienta in domeniu si abilitatile sale sunt esentiale pentru noile prerogative in structura ADAMA. Printre acestea un loc important avandu-l excelenta in zona comerciala, dezvlotarea de noi proiecte si a echipei – cea mai importanta legatura cu partenerii nostri.

***

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile de top din lume din industria de protectia plantelor. Depunem eforturi pentru a crea solutii simple pentru agricultura – oferind fermierilor produse si servicii efective pentru a le simplifica activitatea si a-i ajuta sa se dezvolte. Cu un portofoliu diversificat de produse de inalta calitate, echipa Adama formata din peste 7.000 de angajati ajunge la fermierii din peste 100 de tari, furnizand solutii pentru controlul buruienilor, daunatorilor si bolilor si pentru cresterea recoltelor. Pentru mai multe informatii vizitati www.adama.com.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE