Adrian Pascu a fost numit Director General Danone Europa de Sud Est

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Incepand cu 1 august 2015, Adrian Pascu va prelua pozitia de Director General pentru divizia de lactate Europa de Sud Est, conducand echipa de management pentru Danone Romania, Bulgaria, Grecia, Moldova si Tarile Adriatice, se arata intr-un comunicat.

Adrian Pascu il inlocuieste astfel pe Dieter Schulz, al carui mandat de trei ani se incheie.

Anterior, Adrian Pascu a detinut pozitia de Director de Vanzari pentru Divizia Danone Moscova. De asemenea, acesta a ocupat mai multe pozitii in organizatia de vanzari a Danore Romania, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei.

„Ma bucur sa revin in Romania dupa o valoroasa experienta internationala, cunosc foarte bine echipa de aici, avem profesionisti excelenti, cunosc bine specificul local si sunt convins ca Danone poate continua sa contribuie la dezvoltarea dinamica a pietei si societatii romanesti, asa cum a facut constant in ultimii 16 ani. Prioritatea mea va fi sa intaresc pozitia Danone Romania ca lider puternic pe segmentul de iaurt si sa asigur dezvoltarea sa sustenabila si profitabila”, a declarat Adrian Pascu.

Adrian Pascu este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea Iasi, si detine un titlu MBA ELITEC de la aceeasi universitate. Si-a inceput cariera in business in companii precum Henkel si Campofrio si are peste 10 ani de experienta in Danone, unde a avansat constant pe diferite pozitii.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE