Achim Irimescu va reveni la Bruxelles

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anuntat recent ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din actualul Guvern, pentru a candida la alegerile parlamentare din decembrie. Mai exact, acesta doreste sa se intoarca la Bruxelles, dupa ce isi va termina mandatul, informeaza Agerpres.

„Nu voi participa la alegeri. Intentia mea este sa imi duc la bun sfarsit mandatul. La finalul lui ma voi intoarce la locul de munca anterior. Am si alte proiecte si, cu voia Domnului, pot sa ajut foarte bine si din alte pozitii”, a spus Achim Irimescu.

Achim Irimescu a detinut functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii in perioada 2012-2014, la propunerea lui Daniel Constantin. Ulterior, acesta a devenit ministru-consilier in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana de la Bruxelles, sef sectie agricultura si reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol.

De asemenea, Achim Irimescu mai lucrase in minister in perioada august 1990 – noiembrie 1998, ca sef serviciu si consilier superior.

Achim Irimescu a mai activat la Institutul de cercetari stiintifice si inginerie tehnologica pentru masini si utilaje agricole (1985-1990) si la Intreprinderea de utilaj chimic si forja, Ramnicu Valcea (august 1983 – decembrie 1985). Achim Irimescu este doctor in economie agrara la ASE Bucuresti si licentiat al Facultatii de Tehnologie a Constructiilor de Masini din Institutul Politehnic din Bucuresti.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE