561 dintre ai nostri au pierdut lupta cu COVID. Oprirea mortii care ne secera familiile depinde doar de noi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

In ultimele 24 de ore, 561 de romani au murit dupa ce s-au infectat cu COVID. Au fost depistate 18.863 de cazuri noi. 1.805 pacienți sunt internati la ATI, intre care 36 de copii.

Aceste cifre sunt seci pentru unii, dar fiecare dintre cei 561 de romani care s-au stins in ultimele 24 de ore era copilul, tatal, mama, fratele sau sora cuiva. Fiecare din acesti oameni are familie, prieteni, colegi. Multi au lasat in urma copii care nu vor cunoaste dragostea si grija parinteasca.

Din totalul pacientilor internati, 486 sunt minori. 450 dintre copiii nostri sunt internati in sectii din spitale pe care le stiti cum sunt.  36 dintre copiii nostri se zbat intre viata si moarte pe paturile de la terapie intensiva.

Numarul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.730, din care 1.805 sunt internate la ATI.  și 36 la ATI.

Chinurile lor si a celorlalti care s-au dus deja sunt responsabilitatea fiecaruia dintre noi.  Toti suntem responsabili sa-i pazim pe cei din jurul nostru, chiar daca ne sunt straini.

Medicii, asistentele, soferii de pe ambulante sunt si ei oameni ca noi si au obosit. Si ei au familii pentru care se tem sa le imbolnaveasca si sa le piarda.

Deja avem criza de medicamente si incepe si criza tuburilor de oxigen. Primariile cumpara excavatoare ca ne ingroape mortii. Pentru ca fiecare din cei care s-au stins era unul de-al nostru.

Niciuna dintre persoanele care va indeamna la nerespectarea normelor de protectie (masca purtata corect, pastrarea distantei, dezinfectarea mainilor) nu va sta langa voi in clipele de boala, nu va va ajuta copiii ramasi pe drumuri, in urma voastra, nu va merge la usa mamei voastre lasata singura la batranete.

Oprirea mortii care ne secera familiile depinde doar de noi!

Puteti gasi ajutor AICI.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE