185 de hectare de teren din Braila, Galati, Vaslui si Vrancea, impadurite in acest an

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

185 de hectare de teren apartinand judetelor Braila, Vaslui, Galati si Vrancea au fost impadurite in acest an, a anuntat Garda Forestiera Focsani.

Autoritatea, care isi exercita atributiile pe teritoriul a sase judete, a reusit aceasta performanta in primele trei luni ale anului in curs.

„In primul trimestru au fost realizate lucrari de impaduriri pe o suprafata de 185,97 ha, din care 48,15 ha impaduriri integrale, 111,82 ha completarea regenerarii artificiale si 26 ha regenerari naturale. Din acestea, 62,1 ha au fost realizate de ocoalele silvice de regim din raza Garzii Forestiere Focsani cu fonduri de la fondul de conservare si regenerare a padurilor; 73,5 ha au fost realizate de consiliile judetene si primariile din raza garzii cu fonduri de la fondul de mediu si 50,37 ha de catre Garda Forestiera Focsani, cu fonduri de la fondul de ameliorare a fondului funciar si de la bugetul de stat”, au explicat reprezentantii Garzii Forestiere Focsani.

Suprafata impadurita pe fiecare judet

In judetul Braila au fost impadurite 7,33 ha de catre Garda Forestiera Focsani, in Galati – 47,9 ha, din care 12,9 ha de catre Garda Forestiera Focsani si alte 35 ha de catre UAT-uri.

In judetul Vaslui au fost impadurite 32,04 ha, din care 30,1 ha de catre Garda Forestiera Focsani si 1,94 ha de catre ocoalele silvice de regim, iar in Vrancea au fost impadurite 98,7 ha, dintre care 60,2 ha de catre ocoalele silvice de regim si 38,5 ha de catre UAT-uri.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE