Daniel Constantin, despre Programul National pentru Apicultura 2014-2016: Solicitarile pe anul in curs depasesc 33 de milioane de lei

Facebook
Twitter

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat azi, la Targul National al Mierii, că apicultorii au depus cereri cu o valoare de peste 33 de milioane de lei, prin Programul Național pentru Apicultura 2014-2016.

„Mă bucur că Programul Național pentru Apicultura 2014-2016, pornit în acest an, se bucură de succes. Este un program cu o alocare de 29 de milioane de lei anual. Deja, în acest moment, solicitările pe anul în curs depășesc 33 de milioane de lei, fiind vorba mai ales de investiții, ceea ce arată că sectorul vrea să se dezvolte, să facă performanță”, a declarat Daniel Constantin.

Beneficiarii Programului Național pentru Apicultura 2014-2016 sunt apicultori, persoane fizice şi juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale constituite potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, cu modificările şi completările ulterioare, organizate în asociaţii de crescatori de albine, federaţii, uniuni apicole, cooperative agricole sau grupuri de producători recunoscute, conform legislaţiei în vigoare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE