Veneto Banca oferă credite beneficiarilor de subventii APIA în cadrul campaniei SAPS 2014

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Veneto Banca a semnat convenția cu Agenţia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafață (SAPS), în cadrul campaniei 2014.

Persoanele fizice și companiile beneficiare ale subventiilor APIA în cadrul SAPS 2014 pot solicita Veneto Banca scontarea subvenţiilor prin finanţări în RON ce pot acoperi până la 90% din valoarea subventiilor. Rata anuală de dobândă aplicată este variabilă – ROBOR la 6 luni + 3,75%, dobânzile urmând să fie plătite integral la scadenţa finanţării din încasarea subventiei. Comisionul de analiză este de 0,35% din valoarea finanțată, perceput la acordarea finanțării, în timp ce comisionul anual de administrare reprezentând 0,50% din suma finanţată este perceput la scadenţa creditului.

„Acordăm o atenţie deosebită sectorului agricol, motiv pentru care continuăm colaborarea cu APIA în cadrul campaniei SAPS 2014, oferind beneficiarilor de subventii condiţii avantajoase pentru finanţarea capitalului de lucru. Beneficiind de o structură restrânsă de garanţii, considerăm că acest tip de finanţare este compatibil cu nevoile operatorilor din sectorul agricol, conferindu-le stabilitate financiară pe toată durata campaniei agricole”, a declarat Alberto Morini, directorul Veneto Banca România.

Veneto Banca oferă totodată, credite de scontare a subventiilor APIA în cadrul  Măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – Păsari şi Porcine, finanţând până la 90% din valoarea subventiilor.

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achiziţionat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca-mamă în dată de 26 mai 2014.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE