Vrei să mergi în vacanță la mare? Vezi unde găsești prețuri la fel de mici ca înainte de 1 iulie

Facebook
Twitter

Majoritatea hotelierilor de la malul mării afișează, începând de azi, prețuri mai mari la cazare, însă tarifele practicate de agențiile de turism membre ale ANAT rămân neschimbate, deoarece au fost negociate încă de la „Bursa Litoral” din 2013.

„Informatiile din presă relativ la creșterea prețurilor se referă strict la prețul de la recepție, pe care fiecare agent economic în parte – structura de cazare – îl poate schimba după cum dorește, în functie de diverși factori, cum ar fi cererea din partea turiștilor, a agențiilor de turism sau situația meteorologică. Nu există o dată anume la care unitățile de cazare să-și modifice unanim și dirijat tarifele practicate la recepție, acest mecanism fiind unul dinamic și dependent de politica de management a fiecărui hotelier în parte”, a explicat președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

Oricum, turiștii care vor merge în vacanță la mare în perioada următoare trebuie să se pregătească pentru a suporta zgomotele produse pe șantierele de lângă plaja din Mamaia, după ce autoritățile le-au permis patronilor să continue lucrările și în plin sezon.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE