Valentine’s Day 2014 pe litoral. Reduceri de 20% pentru servicii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită poate da bătăi de cap atât doamnelor, cât și domnilor. Cei care vor să petreacă Valentine’s Day 2014 pe litoral, într-o atmosferă romantică, au de unde alege din oferta hotelierilor de la malul mării.

Tarifele, spun aceștia, sunt pentru toate buzunarele, iar paleta de servicii pentru toate gusturile. Dacă mulți hotelieri promit șampanie și petale de trandafir, alții măcar anunță de la bun început că vor servi vin spumant. În această categorie intră și un hotel de cinci stele din Mamaia, unde în anunțul privind pachetele de Valentine’s Day 2014 se precizează clar că turiștii vor fi întâmpinați cu vin spumant și fructe la sosire, micul dejun va fi servit în cameră. Administratorii hotelului au pregătit trei pachete pentru îndrăgostiții care vor să petreacă Valentine’s Day 2014 la malul mării. Pachetul cu două nopți de cazare și le oferă turiștilor posibilitatea de a servi micul și în cameră fără costuri suplimentare, de a lua cina romantică și de a participa la două concerte susținute la restaurantul din cadrul hotelului,  acces la saună și jacuzzi, precum și 20% reducere la toate serviciile hotelului. Tariful este diferențiat în funcție de tipul de cameră ales. Astel, pentru o cameră dublă, tariful este de 750 lei/persoană, iar pentru un apartament cu vedere la mare, tariful urcă la 1.100 lei/persoană.

În aceeași stațiune, la un hotel cotat tot la cinci stele, un sejur romantic de Valentine’s Day 2014 care include două nopți de cazare cu mic dejun inclus costă de la 565 de lei/persoană. Oferta include decorul romantic, șampania (sic!) și bomboane în cameră, discount 20% pentru o cină romantică la restaurantul hotelului, ședințe de masaj în doi sau de tratament și acces la centrul spa.

Tot cu flori și ciocolată în cameră încearcă să își atragă clienții și administratorii unui hotel de patru stele din Mamaia. Aici, tarifele pentru două nopți de cazare cu mic dejun inclus pornesc de la 286 de lei/persoană.

La hotelul Iaki din Mamaia, pentru pachetul Valentine’s Day achiziționat, se oferă gratuit a treia noapte de cazare, fără mic dejun însă. Tariful pentru pachetul de Valentine’s Day 2014 este de 370 lei/ persoană/loc în cameră dublă.  Pachetul de Valentine’s Day 2014 include și o ședință de masaj de relaxare în cuplu, cu uleiuri orientale la cald, acces la spa și 20% discount la toate serviciile de la spa. Reduceri tot de 20% se vor acorda daca turiștii vor lua cina la restaurantul hotelului și vor comanda preparatele din meniul tradițional românesc.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE