septembrie 16, 2019
Meniu

România găzduiește, în premieră, Campionatul European de Yachting Zoom 8, ediția 2014

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

România găzduiește, în premieră, în perioada 15-19 aprilie, Campionatul European de Yachting Zoom 8, ediția 2014, o competiție de primă clasă, la care s-au înscris sportivi de până în 20 de ani, din șase țări europene.

Campionatul, organizat de Yacht Club Regal Român, împreună cu Federația Română de Yachting și Primăria Constanța, se dorește a fi un eveniment menit să promoveze și să încurajeze yachtingul sportiv românesc și să arate că România ocupă o poziție importantă pe harta yachtingului european. Competiția se va desfășura pe parcursul a cinci zile, la Constanța, și reunește sportivi români de la cele mai importante cluburi de yachting din țară, precum și sportivi din țările europene în care clasa Zoom 8 este prezentă.

La start se vor afla 25 de sportivi din România, Austria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Rusia. Țara noastră va fi reprezentată de patru băieți și o fată.

România a mai găzduit, până în prezent, câteva ediții de campionate balcanice și, de asemenea, un campionat mondial la o fostă clasă olimpică – FD, în 2010.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE