România găzduiește, în premieră, Campionatul European de Yachting Zoom 8, ediția 2014

Facebook
Twitter

România găzduiește, în premieră, în perioada 15-19 aprilie, Campionatul European de Yachting Zoom 8, ediția 2014, o competiție de primă clasă, la care s-au înscris sportivi de până în 20 de ani, din șase țări europene.

Campionatul, organizat de Yacht Club Regal Român, împreună cu Federația Română de Yachting și Primăria Constanța, se dorește a fi un eveniment menit să promoveze și să încurajeze yachtingul sportiv românesc și să arate că România ocupă o poziție importantă pe harta yachtingului european. Competiția se va desfășura pe parcursul a cinci zile, la Constanța, și reunește sportivi români de la cele mai importante cluburi de yachting din țară, precum și sportivi din țările europene în care clasa Zoom 8 este prezentă.

La start se vor afla 25 de sportivi din România, Austria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Rusia. Țara noastră va fi reprezentată de patru băieți și o fată.

România a mai găzduit, până în prezent, câteva ediții de campionate balcanice și, de asemenea, un campionat mondial la o fostă clasă olimpică – FD, în 2010.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE