Reduceri de până la 30% pentru sejururi estivale

Facebook
Twitter

Turiștii care vor să petreacă vacanța de vară la munte, la mare sau în Deltă pot cumpăra pachete turistice mai ieftine cu până la 30%, prin programul „Înscrieri timpurii”.

Lansat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), programul presupune acordarea unor reduceri de preț de până la 30% pentru turiștii care aleg să achiziționeze un pachet de servicii turistice și plătesc integral contravaloarea vacanței în perioada 1 februarie – 31 martie 2014. Oferta cuprinde hoteluri și unități de cazare de la două la patru stele pe Litoralul Mării Negre, în stațiunile montane, balneare și de agroturism, precum și în Delta Dunării.

Cele mai multe oferte sunt pentru litoral, iar tarifele finale depind de numărul de nopți de cazare sau cel al stelelor arborate la intrarea în hotel, de tipul de pensiune ales și mai ales de perioada de vacanță aleasă. Spre exemplu, tariful pentru un sejur all inclusive cu șase nopți de cazare într-o cameră dublă dintr-un hotel cotat la două stele în Olimp este de 578 de lei, dacă turistul alege să meargă în vacanță în luna iunie sau septembrie. La mijlocul lunii iulie, tariful crește la 648 de lei, pentru ca în perioada 25 iulie-17 august să ajungă la 690 lei.

Nici tarifele practicate de hotelierii de la munte nu sunt de neglijat. Astfel, pentru cinci nopți de cazare într-un hotel cotat la trei stele, tariful pentru cinci nopți de cazare cu demipensiune ajunge la circa 550 de lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE